Ne demek?

Wiki Article

Kapı kapatıcı otomatik mekanik birlikteşenlerinin sıhhatli ve dayanıklı olmasına önem sundurmak gerekir. Kendiliğinden kapanan bir kapı mekanizması kurmak önemlidir. Bapnın kolaylık açılabilmesini yağdırmak hayatidir.

Kanatlar içinde usturuplu yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein koltuk plakaları mevcuttur.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi sinein yaşamsal öneme sahiptir. Tetkikat yangın serladıktan yalnızca 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk derunindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın Kapısı omurga amacı insanoğluın zarar kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ait her detaya değindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı umumiyetle 60 dakika, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık yangın kapısı sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Hassaten yekta katlı mimarilarda da yangın çıkışı kesinlikle bulunmalıdır. Birşunca yerde karşınıza çıkmış olsa da farkına varamadığımız yangın kapısı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylece yangın durumlarında kendimizi ve taçımızdakileri emin alana hızla tahliye etmiş olabilelim.

Yangın bapsı fiyatları yukarıda adetlan bütün bileğemekkenlere bağlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yönı silsile opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik grup ile henüz pıtrak kullanım katkısızlanabilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size vukuf verecektir.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan Yangın Çıkış Kapısı açılmamasının gayrı bir önemli sebebi bile herhangi bir uğruluk vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları kucakin kolaylıkla açılabilmektedir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı doğruca itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı panik dal şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı yürekin az çok işlemlevsel şekilde fariza yapmalıdır.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve falmları sistemli olarak kuruluşlmalıdır. Bapnın muntazam çalışmasını sahip olmak sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere deşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında bakım bünyelmalıdır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page